Wie Ben Ik Large

Versla verlegenheid met onze informatie. Verlegenheid is verleden tijd

Het is een feit dat verlegenheid iets is dat aangeboren is. Schrik hier niet van. Aangeboren eigenschappen zijn goed weg te poetsen, want aangeleerde eigenschappen hebben een veel krachtigere werking. Iemand die verlegen is zal veel moeite hebben met het verleiden van vrouwen. Symptomen hiervan zijn dat je niet op een vrouw durft af te stappen of dat je simpelweg niets weet om te zeggen. Daarom is het belangrijk om eerst van je verlegenheid af te komen, hierdoor zul je minder moeite hebben met het toepassen van technieken die later behandeld worden op deze website.


Verlegenheid kan veel oorzaken hebben. Het kan zo zijn dat je vroeger als kind bent mishandeld of gepest en dat je daardoor psychische schade hebt opgelopen, maar het kan ook zo zijn dat je gewoon niet weet wat je moet zeggen en dat je bang bent dat mensen je niet leuk vinden. Wanneer je vroeger door mishandeling of andere ernstige misgrijpen bent getroffen en daardoor erg verlegen bent, dan kan het zijn dat deze site niet de juiste informatie voor je kan bieden. Professionele hulp is dan vaak een goede oplossing.
Voor de mensen waarbij verlegenheid gewoon is aangeboren heb ik een methode ontwikkeld om hier overheen te komen. Het is niet zo dat je door simpelweg de methode te lezen, je over je verlegenheid heen komt. Je zult echt zelf actie moeten gaan ondernemen om er van af te komen. De methode zal je in het begin misschien wat afschrikken, maar je hebt een probleem wat zich niet vanzelf oplost. Doe er dus wat aan, voor niets gaat de zon op!!