Gedachten Verlegenheid Large

Je bent je eigen tegenstander. Versla verlegenheid en word succesvol in vrouwen verleiden

Je kent vast wel het gevoel dat je down bent wanneer je terugdenkt aan situaties waarin je jezelf achteraf gezien liever anders had gedragen. Situaties waarin je werd afgewezen of waar je zwaar de fout in ging. Je probeerde jezelf daarna op te peppen door erover te gaan denken. Feit is, dat je het door er aan terug te denken het alleen maar erger maakte.


Jezelf een beetje down voelen is iets natuurlijks, en het kan ook niet helemaal onderdrukt worden. Maar zorg er altijd voor dat je basisgedachten positief zijn in plaats van negatief (zoals vaak het geval is bij verlegen mensen). Wanneer er mensen in je omgeving zijn die het je moeilijk maken en die je slecht over jezelf laten voelen, dan moet je zorgen dat je van je af gaat bijten. Kunnen deze mensen dat niet accepteren dan is het tijd om jezelf af te vragen of je zulke mensen wel in je leven wilt hebben. Het is jouw leven en je moet altijd doen wat goed voor jezelf is.


Wanneer je bijvoorbeeld met een groep vrienden bent waarbij een aantal je altijd blijven pesten of je niet respecteren, dan wordt het tijd dat je er wat aan gaat doen. Leg je jezelf erbij neer, dan zullen ze je altijd kort blijven houden. Op deze manier zul je nooit progressie zien in je leven. Van je af bijten of verbannen uit je leven dus, want wat heb je eigenlijk aan mensen om je heen waar je jezelf toch niet goed bij voelt? Helemaal niks dus.


Maar even genoeg inleiding... Je zult nu onderhand wel benieuwd zijn wat je aan je verlegenheid kan gaan doen..