Versla Verlegenheid Large

Ben ik wel wie ik ben? Versla verlegenheid door jezelf persoonlijk te ontwikkelen

Het is onzin om te zeggen dat je het wel goed genoeg vindt hoe je bent. Er is altijd ruimte om jezelf te verbeteren. Wanneer je dit niet doet zul je op een bepaald punt blijven steken in je leven. Hierdoor zal je leven snel veranderen in een sleur en hier is het leven nu eenmaal te kort voor. Zeg nou zelf, wie wil dat nou? Hetzelfde geldt voor verlegenheid. Wanneer je er niets aan doet dan blijf je erin hangen en word je leven een lange sleur waarin je nooit hebt durven doen waar je altijd al van droomde. Je wilt je later toch niet afvragen: "Had ik maar..?", of "Wat als..?".

 

Je hersenen zijn een zeer flexibel orgaan. Je kunt gemakkelijk dingen af- en bijleren. Je hoeft er alleen maar voor open te staan. Ken je het gevoel wanneer je over iets aan het praten bent wat je echt interesseert? En dat je jezelf dan ineens heel erg vrij en open voelt? Als iemand je dan tegenspreekt dan ontstaat er een discussie. Op dit moment ben je even van je verlegenheid verlost. Zou het niet fijn zijn om dit gevoel altijd te hebben? In welke situatie dan ook!? Natuurlijk wil je dat! Je zult jezelf op alle punten in je leven moeten gaan verbeteren om van je verlegenheid af te komen.

 

De grootste fout is om simpelweg te zeggen: "Dit ben ik en ik vind het wel goed zo". Het is goed om blij te zijn met jezelf, maar je moet jezelf ALTIJD blijven ontwikkelen. Pas dan zul je een hoge(re) status kunnen krijgen in het leven. Natuurlijk is dit wat je wilt, anders was je ook niet op deze site gekomen. Het simpelweg kunnen verleiden van vrouwen is maar 1 zijde van mijn methode, alles en iedereen naar je hand kunnen zetten is de andere (veel belangrijkere) zijde.

 

De oefeningen die je in de volgende pagina's zult aantreffen werken 100% zeker, gegarandeerd. Als je op een sceptische manier verder leest zonder je hart ervoor open te zetten kan ik je verzekeren dat het NIET gaat lukken. Dus vertrouw mijn informatie en lees verder om over je verlegenheid heen te komen. Je hebt niks te verliezen, toch?