Verlegenheid Tips Large

Tips om van je verlegenheid af te komen. Versla verlegenheid, begin met vrouwen versieren.

Hieronder vind je een 5-tal tips om verlegenheid tegen te gaan in het dagelijks leven. Door deze tips elke dag weer op te volgen zul je merken dat je snel vorderingen zult waarnemen op sociaal gebied. Gebruik deze stof niet alleen bij eventueel vrouwelijk verleidingsmateriaal, maar gebruik het op alle mensen in je omgeving. Je zult versteld staat over de resultaten, mensen zullen het waarderen.

 


1. Verlaat het huis nooit zonder goede gespreksstof
Een goede gesprekspartner heeft nooit last van ongemakkelijke stiltes in een gesprek. De reden hiervoor kan zijn dat die persoon veel meemaakt en daarom altijd wel wat te vertellen heeft. Een andere reden kan zijn dat de persoon voorbereidingen treft met gespreksstof voor de mensen die hij verwacht tegen te komen die dag. Een goed voorbeeld is om maandag voor je naar je werk gaat te bedenken wat je collega's ook al weer hadden gedaan in het weekend. Vraag hiernaar en er zal snel een leuk gesprek op gang komen. Zo zijn er nog vele andere onderwerpen waar je altijd wel wat over kunt zeggen. Denk erover na en je komt er vast wel uit. Ook is het een idee om abonnee te worden op een aantal lifestyle magazines, waardoor je op de hoogte wordt gehouden van de laatste interessante nieuwtjes. Hierdoor wordt je kennis over actuele zaken verbreed, waardoor mensen je een interessante gesprekspartner gaan vinden.
Dit lijkt misschien een beetje moeilijk in het begin, maar naarmate je steeds meer onderwerpen hebt om over te vragen of te vertellen, worden je sociale vaardigheden enorm uitgebreid. Mensen zullen je meer gaan waarderen en de stap om over verlegenheid heen te komen is een heel stuk kleiner gemaakt.2. Laat mensen weten dat je verlegen bent
Over dit punt zijn de meningen verdeeld. Maar als je echt heel verlegen bent dan zien mensen dat toch wel. Als je ze vertelt dat je verlegen bent, dan respecteren ze het dat je ervoor uit durft te komen, en ze zullen dan ook rekening gaan houden met je verlegenheid.
Als het voor andere mensen niet helemaal duidelijk is of je verlegen bent is het misschien niet zo slim om ervoor uit te komen. Mensen zullen je dan misschien niet geloven en ze zullen het niet zo waarderen. Mensen die verlegen zijn en de schijn goed kunnen ophouden tegenover de buitenwereld worden vaak als arrogant gezien.
Wat erg belangrijk is, is dat je moeite moet doen om over je verlegenheid heen te komen. Mensen om je heen moeten kunnen zien dat je er echt werk van maakt, anders zullen ze je niet respecteren. Wie wil er nou bevriend zijn met de stille jongen waar niemand naar omkijkt en die nooit wat zegt....? Dus begin klein: probeer wat oogcontact te maken met onbekenden, begin daarna willekeurige mensen gedag te zeggen. Als je jezelf daar al gemakkelijk bij voelt is het een kleine stap om een gesprekje te beginnen en zodoende misschien nieuwe contacten te leggen.3. Beloon jezelf voor je moeite, niet voor het resultaat!
Je kunt niet verwachten dat wanneer je de eerste keer een gesprek begint met een onbekende, dat je dan gelijk een vrouw als een blok voor je laat vallen. Je zult eerst moeten leren om jezelf gemakkelijk te voelen in gezelschap. Begin daarom altijd een gesprek zonder bijbedoelingen en probeer jezelf te interesseren voor de andere persoon. Als mensen niet met je willen praten, zijn ze het niet waard. Laat jezelf hierdoor niet van de kaart brengen!
Maak doelen voor jezelf. Zeg bijvoorbeeld: "Ik ga vandaag met 5 willekeurige mensen praten". Dit is een leuk doel om mee te beginnen. Je kunt dit getal steeds meer opbouwen totdat je jezelf er echt gemakkelijk bij voelt. Hierna kun je bijvoorbeeld als doel stellen dat je gaat zoenen met een vrouw. Maar zover zijn we nog lang niet! Een handige tip hiervoor is, om bijvoorbeeld een goede vriend van je 50 euro te geven en met hem de afspraak te maken dat wanneer je niet aan je gestelde doelen voor de avond voldoet, hij het geld mag houden. Hierdoor zit er wat meer druk achter, wat bij veel mensen wel echt nodig is.4. Maak het gemakkelijk voor je gesprekpartner
Denk voor je een gesprek begint goed na over een aantal open vragen die je zou kunnen stellen. Door deze te stellen forceer je de gesprekspartner meer te vertellen, waardoor er snel een echt gesprek ontstaat. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je alleen maar vragen gaat stellen, het is geen interview. Je zou bijvoorbeeld je mening of visie kunnen geven over hetgeen de ander vertelt, of misschien heb je wel iets soortgelijks meegemaakt. Vertel hierover en er ontstaat een echt gesprek. Doordat jij het gesprek leidt, door de open vragen te stellen, zal je gesprekpartner zich op zijn/haar gemak voelen bij jou en zodoende zal het gesprek soepeler en persoonlijker verlopen. Het kost maar weinig moeite om van te voren even goed na te denken over de open vragen die je zou kunnen stellen. Vaak krijg je ook nog dezelfde antwoorden die je zelf al had bedacht op een vraag, waardoor je daar ook weer goed op kunt inspelen. Op deze manier kun je van het verleiden 1 groot spel maken, waarbij je bij elk gesprek weer een stukje ervaring mee krijgt.
Denk hier eens over na... Je staat in een lange rij te wachten ergens waar je niemand kent. Er staan 2 vreemde mensen naast je. De een zoekt oogcontact met je en vraagt hoe het gaat en de ander blijft stil en zenuwachtig voor zich uit staren. Welke van deze 2 personen zal jij dan het leukst vinden? Ik wil hier mee zeggen dat je het jezelf moeilijker maakt door niks te zeggen, dan wanneer je wel wat zegt. Ieder mens heeft behoefte aan sociaal contact, net zoals jij!5. Probeer elke dag iets anders
Probeer elke dag andere sociale vaardigheden uit.. Probeer de ene dag willekeurige voorbijgangers gedag te zeggen en probeer de andere dag met iemand een praatje te maken. Zorg wel dat er een stijgende lijn ontstaat in je vorderingen op sociaal gebied. Een goede manier hiervoor is, om elke week een plan te maken. Beloon jezelf elke keer als je aan je eigen eisen kan voldoen. Leg je lat niet te laag want je bent meer waard dan je zelf denkt!

 

 

6. Wil je meer leren over verleiden en verlegenheid?

Ik kan je het volgende boek ten zeerste aanraden, ik heb er zelf erg veel uit opgestoken: Vandaag Vrouwen Versieren.