Versiertips Mannen Large

Versiertips voor mannen. Versieren, verleiden en flirten.

 

Leer hoe je vrouwen kunt versieren, zodat ze seksueel in je genteresseerd worden in plaats van dat ze je gaan zien als een vriend. Het laatste wat je wilt is de 'friendzone'.

 

Ik kan me nog zo herrinneren dat ik geen idee had hoe ik een vrouw moest versieren. In het bijzijn van vrouwen gedroeg ik me altijd heel erg aardig en ik hoopte altijd dat er een vrouw langs kwam die op me viel vanwege mijn karakter of intellect.

 

Maar helaas is dit niet de manier waarop het werkt..

 

Vrouwen zijn genteresseerd in hoe je ze kunt laten voelen. En dan in het bijzondr emotionele- en seksueele gevoelens.

 

Om je een beetje op weg te helpen zal ik je mijn top 5 van versiertips geven. Deze versiertips zijn getest op meer dan 100 vrouwen en het is bewezen dat ze in 90% van de gevallen echt werken.

 

Succesmetvrouwen versiertips: Versiertip 1

 

Leer om te lachen met je ogen

 

Je kunt dit leren door films te kijken met de volgende acteurs:

 

George Clooney

John Travolta

Sean Connory

 

Hier links staat een foto van George Clooney waarop duidelijk te zien is hoe hij zijn ogen gebruikt tijdens het lachen. Deze lach komt heel lief en gemeend over en vrouwen smelten hier van.

 

 

Succesmetvrouwen versiertips: Versiertip 2

 

Plaag vrouwen.

 

Vrouwen vinden het heerlijk als je ze een beetje plaagt. Dit is een gouden versiertip. Wanneer je in een gesprek bent met een vrouw kun je je nieuwe lach gebruiken om daarmee uit te drukken dat je haar niet gelooft.

 

Succesmetvrouwen versiertips: Versiertip 3

 

Verwijt vrouwen dat ze je proberen te versieren (rollen omdraaien)

 

Wanneer je in gesprek bent met een vrouw en ze geeft je een complimentje in de vorm van: "Jij bent een aardige jongen", of ze toont interesse in je in de vorm van het vragen naar je beroep, kun je antwoorden met:

 

"So h jij laat er ook geen gras over groeien.. We zijn pas een minuutje aan het praten en je probeert er nu al achter te komen of ik rijk ben. Zo gemakkelijk gaat dat niet bij mij, het duurt zelf een paar dates voordat je mijn handje mag vasthouden."

 

Als je dit op een speelse manier zegt dan begrijpen vrouwen dat je met ze aan het flirten bent en dan zullen ze terug gaan flirten.

 

Succesmetvrouwen versiertips: Versiertip 4

 

Raak haar aan

 

Wanneer een vrouw iets grappig zegt kun je haar tegen haar bovenarm of zij kloppen en dan noem je haar een kleine bandiet (o.i.d.)

 

"Jij bent echt een klein bandietje he, toch?"

 

Let op het woordje "klein" hiermee accentueer je haar vrouwelijkheid, wat ze heel leuk zal vinden.

 

Succesmetvrouwen versiertips: Versiertip 5

 

Zorg voor persoonlijke (priv grappen tussen jou en de vrouw.

 

Als een vrouw bijvoorbeeld een gestreepte jurk aan heeft kun je bijvoorbeeld tegen haar zeggen: "Wat heb jij een mooie gestreepte jurk aan, ziet er echt sexy uit". Op deze opmerking zul je als reactie een bedanktje krijgen (misschien wel een flirt).

 

Als je later diezelfde vrouw nog een keer tegen komt kun je zeggen: "Ik ga je voortaan streepje noemen". Wanneer je haar dan later weer een keer tegen komt zeg je: "Hey daar is streepje weer" of "Hoe gaat het met streepje?" hierdoor maak je de vrouw aan het lachen en zorg je voor een onderlinge band.