Openingszinnen Large

versiertips, openingszinnen, verleiden, het ijs breken, versieren verleiden en flirten TIPS

 

versiertip #1 ̢ Oogcontact & lachen

Wanneer je met een vrouw praat moet je haar altijd in haar ogen aankijken en lachen. Tijdens het hele gesprek moet je haar naam herhaaldelijk zeggen. Een mooie lach is de basis van elke man die succesvol is met verleiden. Wanneer je wegkijkt wanneer een vrouw je in de ogen aankijkt dan toon je onzekerheid aan haar, dit is een grote afknapper voor vrouwen.

 

versiertip #2 ̢ De leider spelen

Als je ziet dat een groep vrouwen wordt benaderd door vrienden van je, waarvan je ziet dat de vrouwen het er niet mee eens zijn, zeg er dan wat van en vraag of de jongens hen lastig vallen. Ze zullen je op deze manier zien als de leider van de groep, wat erg in je voordeel speelt.

 

versiertip #3 ̢ Trots?

Denk niet aan je trots, je bent toch niet bang voor een meisje? Stap gewoon af op het eerste beste mooie meisje dat je tegen komt en zeg bijvoorbeeld iets als: ̢en je me nog?̢ Ze zal dan waarschijnlijk 'nee' zeggen, waarop je zegt: ̢odadelijk wel̢ Hierop start je een leuk gesprek.

 

versiertip #4 ̢ Munt tossen

Stap af op een meisje en pak een muntje om te tossen en zeg ̢ij kop geef ik jou mijn nummer en bij munt geef je mij jouw nummer̢ Gegarandeerd dat je een leuke reactie krijgt.

 

versiertip #5 ̢ Je staat er alleen voor

Ga eens een keer alleen op stap, op een vreemde plaats waar je niemand kent. Op deze manier zul je jezelf verplichten om met mensen te praten. En je zult ook opvallen, omdat je maar alleen staat. Let op, neem wel een open en zelfverzekerde houding aan. Hierdoor zul je ook sneller aanspraak krijgen.

 

versiertip #6 - Vrouwentrekjes

Je kunt aan vrouwen zien dat ze klaar zijn om met je te praten wanneer ze zich zenuwachtig gedragen. Voorbeelden hiervan zijn: Haar goed doen, Sieraden bijstellen, Kleren goed trekken, Make-up bij werken etc.

 

versiertip #7 - Romantisch

Gedraag jezelf romantisch. Houd deuren open voor vrouwen en koop een roosje voor je partner. Als je zulke dingen in het openbaar toont zullen vrouwen dat enorm waarderen.

 

versiertip #8 ̢ Lekkere geurtjes

Draag ALTIJD een lekker geurtje. Vrouwen geven de voorkeur aan mannen die lekker ruiken. Het is misschien een detail, maar in de wereld van verleiden doen de details het hem. Was jezelf ook over je hele lichaam met een douche gel met een lekker geurtje, bij voorkeur dezelfde keur als die van je parfum. Zoek een geurtje dat goed bij je past, een geurtje als Jean Paul Gaultier doet het meestal wel goed. Kijk voor meer informatie op onze uiterlijke verzorging pagina.

 

versiertip #9 ̢ Haar vriendinnen

Praat veel met haar vriendinnen. Zorg dat haar vriendinnen je leuk vinden en heb het over haar met haar vriendinnen. Ze zal op deze manier van haar vriendinnen over je te horen krijgen en dan sta je er heel goed voor.

 

versiertip #10 - Onverschillig doen

Wanneer je met een vrouw praat moet je niet te zacht overkomen. Je kunt het beste wat ruw en onverschillig overkomen. Op deze manier laat je haar zien dat ze moeite moet doen om je te krijgen.

 

vandaag vrouwen verleidenOntdek hoe Jonathan & Oscar alle geheimen hebben ontrafeld over vrouwen versieren. Zij hebben een boek geschreven waar alle oplossingen in staan die mannen tegenkomen tijdens het versieren en daten. Ontdek het nu:

 

Vandaag Vrouwen Versieren, Risicovrij Uitproberen!