Verschillen Opwinden Large

Verschillen in het opwinden van mannen en vrouwen

De hele wereld is het er over eens; Mannen zijn zeer verschillend van vrouwen. En dat is niet alleen in hoe ze eruit zien maar ook in hoe je met ze om zou moeten gaan. Om een man op te winden is het belangrijk dat je tot zijn verbeelding kunt spreken én weet hoe je hem kunt plezieren. Vrouwen willen zich vooral bemind en geliefd voelen zodat ze zich heel letterlijk open kunnen stellen voor seksualiteit met een ander. Maar hoe dan ook is het goed om te weten hoe je elkaar aan moet raken. Sekstips.com biedt allerlei handige tips om een meester in de verleiding te worden.  

Vertrouwen

Vertrouwen hebben in elkaar is misschien wel het belangrijkste onderdeel van opwinding. Durf tegen elkaar te zeggen wat je wel en niet prettig vindt. Durf grenzen aan te geven. En voel je vooral ook niet onzeker over je eigen lichaam. Als jij jezelf sexy voelt, pikt je date dat op en zal ze jou ook sexyer vinden. Je geeft jezelf tijdens de seks letterlijk bloot en dat voelt misschien wat onwennig maar onthoudt goed dat ook zij zichzelf heeft blootgegeven.

Goede seks is voor hem belangrijk

Het grootste onderdeel van het opwinden van een man zit hem in de wetenschap dat de seks goed is. Als hij ervan op aan kan dat je hem een fantastisch orgasme kunt geven, zal dat alleen al hem laten verlangen naar vaker en meer. Het is dus belangrijk dat je weet hoe je een man aan moet raken en moet laten genieten van seks. Als je dat eenmaal voor elkaar hebt, is het niet zo lastig meer om hem opgewonden te krijgen. Doe of zeg iets ondeugends dat zijn verbeelding aan het werk zet en hem doet herinneren aan een heerlijke nacht met jou en de eerste opwinding is er al.

Bereik totale overgave bij je vrouw

Bij een vrouw gaat seksuele opwinding eigenlijk meer om haar mentale beleving dan om de daadwerkelijke aanrakingen. Al helpt het uiteraard wel enorm als je haar ook nog fijn weet aan te raken. Vrouwen raken opgewonden als zij zich bemind en geliefd voelen. Als ze van jou het gevoel krijgt dat jij haar onwijs mooi en lekker vindt. Ze moet zich kunnen ontspannen bij jou en volledig zichzelf mogen zijn. Pas als dat er is, kan ze zich aan je over geven. En dat gevoel van overgave is cruciaal voor haar om tot een orgasme te kunnen komen. Ongeveer de helft van de vrouwen heeft moeite een orgasme te krijgen met haar partner. Word dus niet onzeker als het je de eerste aantal keren niet lukt om haar klaar te laten komen. Tips nodig om haar te helpen een orgasme te geven? Kijk op sekstips.com

Erogene zones

Je hebt vast wel eens van het begrip ‘erogene zones’ gehoord maar wat is het eigenlijk en waar kun je ze vinden? Een erogene zone is een plekje van het lichaam dat seksuele gevoelens op kan wekken als je het aanraakt. Het zijn een aantal vaste plekken maar niet ieder mens reageert even heftig op de aanraking van een bepaald gebied. Het is dus belangrijk dat je de tijd neemt om bij elkaar te gaan ontdekken wat de ander prikkelt en wat je zelf lekker vindt. Sowieso zijn er verschillen bij mannen en vrouwen. Lees dus vooral verder!

 • Oorlellen
 • Nek en of hals
 • Lippen
 • Tepels
 • Onderbuik
 • Zij
 • Rug
 • Het geslachtsorgaan
 • Balzak en perineum (bij mannen)
 • Anus (vooral bij mannen)
 • Binnenkant dijbeen
 • Billen
 • Vingers
 • Voeten (vooral bij vrouwen)

Wat doe je met de erogene zones?

Oké nu weet je dus wat over het algemeen erogene zones zijn maar dat maakt je nog geen meester in de verleiding. Om je partner op te kunnen winden is het natuurlijk belangrijk dat je weet wat je met de plekjes moet doen die voor seksuele opwinding zorgen. En dat is echt een kwestie van uit gaan proberen. De één vind het prettig om zachtjes gestreeld te worden, de ander wil vooral aangeraakt worden met een tong of lippen en weer een ander vindt juist wat steviger kneden met de vingers opwindend. Het is aan te raden om altijd zacht te beginnen om te voorkomen dat je iemand pijn gaat doen.

Erogene zones van een man

Mannen hebben over het algemeen heel gevoelige oren en kunnen echt geil worden als je zacht in zijn oorlel bijt, een beetje hijgt of met je tong over zijn oor likt. Goed zoenen kan echt wonderen doen maar het meest effectief in het voorspel is toch echt om je te richten op de penis. Strelen, likken, zuigen, kussen, vastpakken en op en neer bewegen. Als dan ook nog het gebied rondom de penis meeneemt vind hij je waarschijnlijk echt fantastisch. Streel en lik dus vooral ook zijn ballen en het gebied tussen de ballen en de anus (het perineum). Vaak zien mannen het een beetje als een taboe dus zullen ze het niet zomaar aan je vragen maar de anus is ook echt een gevoelige plek die de opwinding kan verhogen. Als jullie je er beide prettig bij voelen, speel dan ook met zijn anus.

Vermijd haar lippen, tepels en geslachtsdeel

Als je vriendin nog ‘koud en droog’ is, maak je haar helemaal wild door haar overal aan te raken behalve op de meest voor de hand liggende plekjes. Masseer haar voeten, benen, schouders en rug om haar te helpen ontspannen. Streel, lik en kus haar vervolgens langzaam over haar hele lichaam. Lik met je tong in de omgeving van haar borsten, haar vagina of haar lippen maar zorg ervoor dat je steeds net op tijd terugtrekt. Als je merkt dat ze zichzelf naar je toe gaat bewegen, duw je haar zacht maar zeker terug in het bed. Jij hebt de controle nu! Neem echt de tijd om haar helemaal wild te maken. En als ze het echt niet meer uithoudt van opwinding dan mag je haar eindelijk gaan belonen door met haar te zoenen en met haar te seksen. Succes gegarandeerd!