Persoonlijke Verzorging Large

Tips voor uiterlijke verzorging om flirten, versieren en verleiden gemakkelijker te maken.

 

Voordat je begin met het spel dat verleiding heet, moet je eerst aan je uiterlijk gaan werken. Ik weet natuurlijk niet hoe je er op dit moment uit ziet, of hoe je jezelf verzorgt, maar hieronder staan enkele tips om je uiterlijk met stappen vooruit te laten gaan.

 

Pak eens een zonnebankkuurtje

Vrouwen houden van mooi gebruinde mannen. Dit geeft je ook gelijk een gezondere en zelfverzekerde uitstraling.

 

Was elke dag je huid

met facewash en scrub om de paar dagen. Hierdoor gaat je huid er ook veel gezonder uit zien.

 

Ga eens naar de kapper

en neem een ander kapsel. Wanneer je zichtbaar kalend wordt, overweeg dan om je gehele haardos eraf te laten halen, let wel op dat je daar een gebruind hoofd voor moet hebben. Gel in je haren is overigens ook geen slecht idee.

 

Bezoek je lokale sportschool

Je hoeft geen bombastisch lijf te krijgen om vrouwen op je te laten vallen, maar wanneer je elke week een aantal dagen aan de gewichten gaat, zul je merken dat je een stuk lekkerder in je vel gaat zitten. Als je lekker in je vel zit dan straal je dat ook uit, dit zullen vrouwen opmerken en zij zullen het waarderen.

 

Zorg voor een goede kledingkeuze

Vrouwen houden nu eenmaal van mannen met stijl en aanzien. Zorg ervoor dat je er uit gaat zien als iemand met betekenis. Het is dus belangrijk dat je een beetje de mode in de gaten houdt. Het beste is, als je kiest voor moderne maar ook tijdloze kleding waar je lang plezier van kunt hebben. Om een beetje op de hoogte te komen van wat de laatste modetrends zijn is het geen slecht idee om een abbonement te pakken op een mannen-lifestyleblad, mannenmode websites te bezoeken, of je in te schrujven voor een e-mailnieuwsbrief van je favoriete (web)winkel.

 

Persoonlijk heb ik een abbonement op Men's health, hierin word je op de hoogte gehouden over alle nieuwtjes op verzorgingsgebied, mode en fitnesstechnieken. Erg handig dus als je op de hoogte wilt blijven. Een proefabbonement kost slecht 24 euro voor 10 edities, wat een zeer goede investering is. Klik op de afbeelding hier onder voor meer informatie.