Tongzoeken Large

Tongzoenen, tongen, kussen, vrijen: leer het hier met het stappenplan zoenen

Je hebt het vast wel eens vaker gedaan in de bioscoop en gezien in donkere hoekjes op straat: zoenen. De tongzoen oftewel tongen is een tijdloos symbool vol passie en romantische affectie. Waar je ook ter wereld woont, iedereen kan leren hoe je een echte tongzoen kan maken, net zoals de Fransen met hun beroemde french kiss. Lees hieronder het 'Succes met vrouwen-stappenplan: tongen / tongzoenen'.

 

 

 1. Bevochtig je lippen. Droge lippen glijden niet fijn langs elkaar af. Een kleine lik over je lippen is al voldoende.
 2. Draai je hoofd.Wanneer je kust zonder je hoofd te draaien zullen de neuzen in de weg zitten en dan ben je niet in staat om diep en vloeiend te kussen. Om dit te voorkomen draai je het hoofd een klein beetje naar een zijde. Let op dat je niet allebei met het hoofd naar dezelfde zijde draait.
 3. Doe je ogen dicht.Wanneer je het hoofd naar voren beweegt voor de kus kijk je haar recht in haar ogen aan. Wanneer jullie lippen elkaar bijna aanraken doe je rustige je ogen dicht. Het kan een beetje een afknapper zijn als je met je ogen open kust.
 4. Begin met een zachte kus met je lippen op elkaar.De tongzoen is een kus waarbij je mond geopend is. Het is niet slim om met een geopende mond naar voren te komen, op deze manier lijkt het net of je haar op wilt gaan eten. Kom dus voorzichtig naar voren om een gewone kus op de mond te geven en open daarna langzaam je mond om over te gaan op de tongzoen.
 5. Weet wanneer ze klaar is voor een tongzoen.Het kan zijn dat je partner nog niet klaar is om te tongen. Je moet dus niet wanneer je haar op de mond kust gaan vragen of ze daar zin in heeft. Om erachter te komen of ze het wil geef je haar gewoon een kus op haar mond en streel je zacht met je tong tegen haar lippen. Als ze hier positief op reageert kun je verdergaan en anders moet je wachten tot ze er wel klaar voor is.
 6. Verken haar mond met je tong.Wanneer je partner het tongzoenen lekker vindt, kun je proberen om je tong wat verder in haar mond te steken. De tong is een zeer gevoelig orgaan en dit zal fijn aanvoelen. Maar let op dat je niet te ver met je tong in haar mond gaat. Dit kan een enorme afknapper zijn.
 7. Doe rustig aan.Gepassioneerd en hevig zoenen kan soms ook fijn zijn. Maar om echt het beste uit een tongzoen te halen moet je rustig aan doen en de tijd nemen om elkaars mond te verkennen.
 8. Gebruik variatie.Maak niet steeds dezelfde bewegingen tijdens het tongen. Richt je aandacht af en toe meer op de lippen en dan weer op de mond. Zorg ervoor dat elke kus uniek is, je partner zal dit waarderen.
 9. Lees haar lichaamstaal.Iedere partner houdt van een andere manier van kussen. Je moet letten op de manier waarop je partner kust en daar moet je jouw kus op afstellen.
 10. Ontwikkel je eigen stijl.Je wordt beter in tongzoenen naarmate je het meer doet. Wanneer je langer samen bent met 1 partner kun je samen een stijl ontwikkelen die jullie allebei het lekkerst vinden.

 

 

Overige tips

 

 • Haal adem. Vergeten adem te halen is de meest voorkomende fout tijdens het tongzoenen. Je moet tijdens het tongzoenen gewoon adem blijven halen. Iedereen moet adem halen dus het is heel normaal. Wanneer je na een tijdje je hoofd terug moet trekken om naar adem te snakken komt dat veel vreemder over. Tijdens het tongzoenen adem je door je neus, maar als het intiemer wordt kun je ook door je mond ademen en je ademhaling aanpassen op de hare.
 • Zorg voor een frisse adem. De grootste afknapper tijdens het tongzoenen is een slechte adem, dit geldt touwens ook voor een gewone kus. Zorg dat je elke dag minimaal 2x je tanden poetst en zorg dat je altijd kauwgom of iets dergelijks bij de hand hebt. Vermijd eten dat een sterke nare lucht achter laat zoals knoflook, uien, melk, chips etc.
 • Bots niet met de tanden tegen elkaar. Niet alleen omdat dat raar is, maar ook omdat het echt pijn kan doen. Je kunt wel met je tanden heel zachtjes de tong van de partner aanraken. Dit geeft een extra impuls aan de kus. Maar let op dat niet iedereen hier van houdt.'
 • Begin met een nieuwe partner altijd met een voorzichtige kus. Je vorige partner vond het misschien wel fijn om heel heftig te zoenen, maar je nieuwe partner haalt misschien meer voldoening uit een zachte romantische kus. Probeer jezelf af te stemmen op haar manier van zoenen.
 • Zoen actief. Laat jezelf niet leiden in de kus. Zorg ervoor dat jij de leiding neemt tijdens het tongzoenen. Vrouwen houden van mannen die de leiding nemen.
 • Er zijn geen regels voor de lengte van de zoen. Wanneer je jezelf ongemakkelijk voelt tijdens het kussen moet je de kus onderbreken. Tijdens het onderbreken is het een goed idee om zacht te zuigen aan de onderlip van je partner.
 • Gebruik je handen. Je kunt je handen gebruiken om de tongzoen romantischer te maken. Hou je partner zachtjes vast bij haar wangen, nek, achterkant van haar hoofd of geef haar een knuffel. Speel met haar oren of streel haar haar, dit zal haar erg stimuleren. Zorg in ieder geval dat je altijd wat te doen hebt met je handen, laat ze dus nooit los langs je lichaam hangen tijdens het tongzoenen.
 • Praat met je partner over wat ze nou echt lekker vindt. Zorg ervoor dat je weet wat zij lekker vindt en zeg tegen haar wat jij lekker vindt. Wanneer een kus fout gaat kun je het beste erom lachen met z̢ tween. Let op dat je geen grote fouten maakt tijdens het zoenen:
 • Geen harde tong gebruiken. Zorg er altijd voor dat je tong zacht blijft tijdens het tongzoenen. Een aangespannen tongspier wordt niet door veel vrouwen gewaardeerd.
 • Beugelkussen. Het is mogelijk om te kussen wanneer de man en de vrouw een beugel hebben, maar zorg er voor dat de beugels elkaar niet aanraken. Ook moet je ervoor zorgen dat je met je beugel niet aan de tong van de vrouw komt anders kan ze zich bezeren.
 • Overtolling speeksel. Tijdens het tongzoenen kan het zijn dat er veel speeksel in de mond komt. Onderbreek de kus niet hiervoor, maar slik je speeksel weer door tijdens het kussen.
 • Wanneer je niet meer wil kussen moet je gewoon je hoofd weg trekken. Maak duidelijk dat je niet meer wilt kussen. Het is OK om nee te zeggen.

 

Wist je al dat er een techniek is waarmee je vrijwel elke vrouw kunt verleiden en dat het er niet toe doet hoe je eruit ziet of hoever je sociale eigenschappen zijn ontwikkeld? Blijvend Zelfvertrouwen - Online Training

 

Vragen die men stelde om op deze pagina te komen:

- tongzoen- hoe moet je tongzoenen- hoe tongzoenen- hoe moet je tongzoenen?- hoe moet ik tongzoenen- tongzoen tips- hoe tongzoenen?- tongzoenen meiden- hoe moet je tongzoenen??- vrouwen tongzoen- tongzoenen oefenen- beter tongzoenen- hoe tongzoen je- tongzoenen- de tongzoen- vrouwen tongzoenen- hoe moet je een tongzoen geven- hoe tongzoen- hoe tongzoen je?- videos tongzoenen- tongzoenen hoe?- hoe moet ik tongzoenen?- tips hoe te tongzoenen - wat is een french kiss- do's en don'ts bij zoenen- lekker zoenen-