Sfeer Opbouwen Large

Sfeer opbouwen voor perfecte verleidings-, flirt- of versieromstandigheden

 

Om sfeer in een gesprek te krijgen moet je verschillende soorten emoties oproepen. Er zijn enorm veel verschillende emoties die je kunt oproepen, maar ik zal er een paar als voorbeeld geven:

 

  • Seks > serieus
  • Het spookhuis bij jullie op de hoek > Eng
  • Verhaal over een avond met veel drank > Grappig
  • Parachutespringen > Avontuurlijk, Spannend
  • Je kleine nichtjes > Lief, schattig

 

En noem maar op..

 

Er zijn zoals je ziet veel onderwerpen, waarover je kunt praten. Maar je moet ze wel echt hebben meegemaakt, liegen werkt ALTIJD averechts.

 

Bij het vertellen van een verhaal moet je erop letten dat het doel van het verhaal niet is om jezelf ̢cool̢te doen lijken. Het doel van het vertellen van een verhaal is om de vrouw tot je aangetrokken te laten voelen. Geef je mening dus over alle aspecten van een verhaal, vrouwen respecteren een man die altijd een mening klaar heeft liggen.

 

Als je een verhaal gaat vertellen hoeft het niet altijd een goed verhaal te zijn. Probeer wel altijd een onderwerp uit te zoeken waar de vrouw ook wat mee heeft. Om op te hoogte te komen van de interesses van een vrouw is het misschien slim om af en toe eens een vrouwenblad te lezen om daarin gespreksstof op te doen.

 

Onthoud ook dat het doel van het gesprek niet is dat de vrouw je gesprek interessant vindt, maar dat de vrouw JOU interessant vindt. Je kunt nog zo'n mooie verhalen vertellen, maar als de vrouw niet genteresseerd raakt in jou is het allemaal verspilde moeite. Dus vergeet interessante verhalen, ze halen je alleen maar verder weg van je doel... Verleiden!

 

Een leuk voorbeeld is, om bijvoorbeeld een cursus handlezen te doen. Hiermee kun je een vrouw een mystieke kant van je laten zien, dit is wat vrouwen willen, een man die interessanter is dan zijzelf. Magische trucjes werken over het algemeen erg goed, dit omdat een normale man niet snel op dit idee zal komen.

 

Als je ̢ avonds thuis komt na een aantal gesprekken is het een goed idee om ze allemaal op te schrijven. Denk goed na over wat je hebt gezegd en wat voor reactie je erop terug kreeg. Wanneer je het op gaat schrijven kom je vrijwel altijd verbeterpunten tegen. Hieraan kun je dan gaan werken en verleidingsroutines zullen dan snel ontstaan. Op deze manier leer je binnen no-time om een vrouw naar je hand te zetten. Je moet er alleen veel moeite in gaan steken.