Penis Vergroten Large

Penis vergrotings technieken. Penis vergroten met maximaal 7 cm!

Wie wil er nou niet, 

  • EEN STEENHARDE erectie die Groter, Harder en Voller aanvoelt (voor jou EN je partner)
  • EEN CONSTANTE krachtige bloedtoevoer naar de penis
  • DE HELE NACHT DOOR kunnen gaan zonder te stoppen
  • STERK en snel herstel voor herhaaldelijke seks achter elkaar
Er zijn vele manieren om je penis te vergroten. Echter zijn er maar enkele manieren die leiden tot een goed resultaat.

Penis vergrotings oefeningen.

Een van de basis principes van penisvergroting is om de bloedcirculatie te bevorderen in de bloedvaten van de penis. Wanneer je opgewonden bent en er bloed door deze bloedvaten stroomt zal dit resulteren in een erectie. De theorie van penisvergrotingsoefeningen is om de bloedvaatjes op te rekken zodat deze een groter volume aan bloed kunnen bevatten dan ze normaal zouden kunnen bevatten. Door deze oefeningen juist aan te pakken zul je een grotere penis krijgen in erectie en slappe toestand.

Melk Oefening

Deze basistechniek is vrij simpel uit te voeren. Hiervoor moet je een melkbeweging uitvoeren over de lengte van de bloedvaten in de penis. Om dit te doen moet je de duim en wijsvinger gebruiken om een soort van ringetje te maken en dit om de basis van de penis te doen. Oefen bij deze oefening een gemiddelde druk uit. Hierdoor kan het bloed niet goed ontsnappen uit de penis. Zorg ervoor dat je de druk van het bloed op de penis blijft houden en beweegt langzaam je duim en wijsvinger naar boven.

Hierdoor zal het bloed naar boven worden gedrukt. Wanneer het je duim en wijsvinger het einde van de penis naderen laat je de vingers los en begin je weer op nieuw. Hierna kun je de oefening herhalen. Zorg ervoor dat elke beweging ongeveer 2 tot 3 seconden duurt. Het is ook handig om glijmiddel te gebruiken tijdens deze oefening, hierdoor glijden je duim en wijsvinger gemakkelijker over de penis.

Oefeningen om de penis te vergroten worden meestal uitgevoerd wanneer de penis in slappe toestand is. De basis techniek is om je penis rond de eikel vast te pakken en voorzichtig een beweging naar boven te maken. Het idee van deze stretchbeweging is om de penis geen pijngevoel te geven maar om te stretchen tot de maximaal comfortabele limiet. Een voorbeeld van deze oefening is om de stretch bijvoorbeeld 15 seconden aan te houden en daarna even te ontspannen. Het is de bedoeling om deze oefening ongeveer 15 keer te herhalen.

Gewicht hangen

Het gebruik van gewichten en stretchers om de penis te vergroten is gebaseerd op het principe van zwaartekracht en het effect dat zwaartekracht heeft op veranderingen in het lichaam. Door het gebruiken van deze techniek zullen de cellen in de penis worden opgedeeld en vermenigvuldigd wat resulteert in een toename in volume van de penis.

Uitstellingstechniek

Ook een manier om een grotere erectie te krijgen is om de zaadlozing uit te stellen. Om deze methode te gebruiken moet je in staat zijn om je ejaculatie (klaarkomen) uit te stellen. Dit betekent dat als je de uitstellingstechniek wilt gaan gebruiken, je eerst in staat moet zijn om je ejaculatie 3 tot 5 keer uit te stellen tijdens seksuele activiteiten. Als het voor jou onmogelijk is om vroegtijdige zaadlozing te voorkomen raad ik je aan om Libido Delay Gel te gebruiken. Hierdoor zul je seksueel een stuk beter in het leven staan en hierdoor ben je ook in staat om de uitstellingstechniek te gebruiken.

Wanneer de penis in erectie is moet je alle plaatsjes van je penis masseren, van je scrotum tot je eikel. Hierdoor zal de doorbloeding van je penis maximaal worden. Door het uitstellen van de ejaculatie wordt de aanmaak van testosteron gestimuleerd. Je moet altijd je ejaculatie 3 tot 5 keer uitstellen. Hierna mag je het loslaten.

Als je deze techniek vaak toepast zal de groei van het sponsachtige weefsel in de penis worden gestimuleerd. Wanneer je de uitstellings techniek vaak genoeg gebruikt zul je opmerkelijke resultaten gaan zien. 2 tot 5 centimeter winst zijn normale resultaten.

Tips voor een gezondere penis

  • Neem meer nachtrust. Een uurtje per dag meer slapen geeft al een enorme boost aan je energieniveau, voor werk, ontspanning en sex. Dit benvloedt tevens je mogelijkheid om beter in bed te worden.
  • Eet gezond. Een dieet dat rijk is aan vitaminen en vezels en weinig vet bevat zal wonderen doen voor je sexleven. Je penis zal hierdoor ook beter gaan werken.
  • Ga sporten. Sporten stimuleert de doorbloeding, wat resulteert in een beter hart, waardoor er ook meer bloed naar de penis kan worden gepompt.Het is niet meer nodig om je te schamen voor je kleine penis, want er zijn tegenwoordig producten op de markt die daadwerkelijk de maat van je penis kunnen beinvloeden.Er zijn zelfs mensen geweest die met deze producten hun penis met 1 tot 7 centimeter hebben verlengd. Bijeffecten zijn ook een hardere en langere erectie en een verhoging van de spermaproductie, wat leid tot een enorme ejaculatie! Doormiddel van de Libido 7 kuur in combinatie met penisvergrotingstechnieken zal je penis binnen 2 maanden zodanig worden vergroot dat de resultaten echt meetbaar zijn. Een vooruitgang van 2 tot 3 cm in deze 2 maanden is een normaal resultaat.
  • Een combinatie van een penisvergrotingsapparaat met Libido7 is de perfecte combinatie. Deze zijn helaas wel redelijk prijzig, maar ik heb tot nu toe al vele positieve reacties gekregen van mensen, dus het is wel echt het geld waard. Aan jou de keus of je het geld er voor over hebt, ik kan je alleen adviseren om het echt een keer te proberen. Het zal de onzekerheid uit je sexleven weghalen en dat is iets wat mij heel veel waard is.