Indicaties Interesse Large

Indicaties van interesse: de effecten van een flirt of versierpoging

 

Wanneer een gesprek lekker op gang komt, zul je waarschijnlijk merken dat een vrouw je interessant begint te vinden. Dit zal ze onbewust (of bewust) aan je laten merken. Voorbeelden hiervan zijn:

 

 

  • Met het haar spelen
  • Ze begint je lang in je ogen aan te kijken
  • Ze begint je aan te raken
  • Ze stelt steeds pittigere vragen
  • Etc

 

 

Wanneer je dit merkt zul je hierop moeten reageren door ook een van deze indicaties toe te passen. Wanneer ze hier positief op reageert dan weet je dat je gebakken zit. In de regel kun je tot actie over gaan wanneer je 3x een indicatie van interesse krijgt. Hierop kun je bijvoorbeeld haar nummer vragen, of misschien wel gelijk om een zoen vragen. Maar doe dit alleen als je gevoel zegt dat het goed zit. Ga niet te verhaast te werk, want wanneer ze eenmaal je verzoek weigert, dan is het vaak einde verhaal.

 

Wanneer er weinig in een gesprek zit en je krijgt bijna geen interesse van de vrouw, dan kun je proberen om het gesprek nog wat meer sfeer te geven en haar tijdens het sfeer opbouwen subtiel aan te raken. Hierin kun je dan steeds verder gaan tot ze ook interesse toont richting jou. Wanneer dit niet lukt is het vaak het beste om naar je volgende doelwit te gaan. Op deze manier zul je zien dat de vrouw enige vormen van jaloezie zal tonen en later toch naar je terug zal komen. Als ze dit niet doet, dan kun je gewoon verder gaan met het verleiden van je nieuwe doelwit. Focus jezelf ook nooit teveel op n persoon, op die manier kom je niet goed over en de vrouwen zullen over je heen walsen. Jij bent de baas!