Openingsfase Large

De openingsfase is wat voorafgaat aan een succesvolle flirt

 

De openingsfase, de fase die voorafgaat aan een succesvolle flirt, is erg belangrijk. Wanneer je het verprutst in de openingsfase, dan kun je de rest van de verleidingsactie ook wel vergeten. Je kunt namelijk maar 1x een eerste indruk achter laten.

 

De driekwarts-regel

Wanneer je op een vrouw afstapt, onthoud dan goed dat je in de meeste gevallen zelf voor bijna alle gesprekstof moet zorgen. De vrouw houdt zich in deze fase vaak erg rustig omdat ze je niet kent. In verhouding zul je driekwart van de gespreksstof in de openingsfase moeten verzorgen, zodat ze er zelf weinig moeite voor hoeft te doen. Dit doe je tot de vrouw is opgewarmd.

 

Dit is tevens de oplossing voor de ongemakkelijke stiltes. Wanneer je minder dan driekwart van de gespreksstof levert, klopt de som niet meer (als je 60% van de gespreksstof inbrengt en de vrouw levert maar 25% dan kom je uit op 85%... dit betekent dat je ongeveer 15% ongemakkelijke stiltes in je gesprek hebt).

 

Dit klinkt natuurlijk gemakkelijker dan het is.. Je zult je natuurlijk afvragen wat je dan moet zeggen om zoveel aan het woord te zijn? Stel in ieder geval vragen die ze normaal nooit te horen krijgt. Denk eens 'out of the box'! Vrouwen zitten echt niet op een standaard gesprek te wachten, dat ze elke avond al 10x eerder hebben gehoord of gevoerd. Denk er maar eens over na en schrijf een aantal van zulke gesprekken op en studeer ze in. Hieronder geef ik alvast een voorbeeld:

 

X Jij: Wat wilde je vroeger altijd worden?

 

O Zij: Uhh, weet ik niet meer?

 

X Jij: Dat is geen goede zaak, het is namelijk goed om te onthouden wat je vroeger altijd al had willen worden. Het is goed om over je fantasien van vroeger na te denken, omdat ik denk dat het ons stimuleert in de dingen die we nu doen. Ik weet nog precies wat ik vroeger altijd al wou worden̢

 

O Zij: Oh ja? En wat is dat dan?

 

X Jij: Ik wou altijd een astronaut worden. Het lijkt me super om gewichtloos te zijn in de ruimte en om het astronautenvoer eens te proeven. Dan zou ik de hele dag door mijn spaceshuttle vliegen en naar de sterren liggen staren. Als er dan ruimtewezens langs zouden komen, dan zou ik ze met mijn lasergeweer neerschieten.

 

Dit is een goed voorbeeld van een gesprek dat een vrouw op zal warmen. Ze zal hier waarschijnlijk om moeten lachen en dan is het ijs gebroken. Hierna kun je verder gaan naar de fase waarin ze eerst interesse in jou moet laten zien voordat je ook maar een beetje interesse in haar gaat tonen.