Mentaal Stimuleren Vrouw Large

Het mentaal stimuleren van een vrouw

Dat vrouwen ingewikkelde wezens zijn, weet iedereen al lang. Maar als jij echt plezier wilt hebben met een vrouw op het gebied van seks is het belangrijk dat je weet hoe je een vrouw mentaal kunt stimuleren. Voor de meeste mannen is het noodzakelijk om elke seksuele handeling te kunnen ‘bekronen’ door klaar te komen. Een lange en intense vrijpartij is toch beduidend minder spectaculair als het niet gevolgd wordt door een heerlijk orgasme. Maar voor vrouwen ligt dit net wat anders. Allereerst omdat het voor de meeste vrouwen lastig is om een orgasme te kunnen bereiken. Schrik er niet van als je ergens hoort dat ongeveer de helft van alle vrouwen nooit een orgasme bereikt tijdens de seks! En ja, nog zo’n inkoppertje… Vrouwen FAKEN orgasmes! Denk nou niet dat het jou nog nooit is overkomen want het vrouwelijk schoon beschikt vaak ook over een enorm groot talent in toneelspelen. Maar gelukkig hoef jij je hier binnenkort geen zorgen meer over te maken want door het volgen van een paar simpele stappen ben jij straks een fantastische minnaar!

Hoe werkt het eigenlijk bij vrouwen?

Bij een vrouw gaat seksuele opwinding eigenlijk meer om haar mentale beleving dan om de daadwerkelijke aanrakingen. Al helpt het uiteraard wel enorm als je haar ook nog fijn weet aan te raken. Vrouwen raken opgewonden als zij zich bemind en geliefd voelen. Als zij van jou het gevoel krijgt dat jij haar onwijs mooi en lekker vindt. Ze moet zich kunnen ontspannen bij jou en volledig zichzelf mogen zijn. Pas als dat er is, kan ze zich aan je over geven. En dat gevoel van overgave is cruciaal voor haar om tot een orgasme te kunnen komen.

Je hebt vast wel ooit gehoord dat vrouwen, meer dan mannen, gevoelsmensen zijn. Kort door de bocht komt het erop neer dat een vrouw 5x heftiger een gevoel ervaart dan een man. Dat ziet er in de praktijk ongeveer zo uit:

Wat een man denkt als hij klaarkomt:

Ahhh…. Lekker dit!

Wat een vrouw denkt als ze klaarkomt:

-

Juist! Helemaal niets dus. Want om een orgasme te kunnen bereiken is ze zo opgeslokt door het moment en het gevoel van haar orgasme dat haar hoofd totaal leeg is. Geen enkele gedachte komt op dat moment naar boven. Het intense gevoel van haar hoogtepunt neemt haar volledig in beslag.

Vertrouwen

Onthoud dat een vrouw zich daadwerkelijk fysiek moet kunnen openstellen voordat een man bij haar naar binnen kan glijden. Vaker dan je zou verwachten kampen vrouwen met dingen zoals ‘vaginisme’ wat betekent dat de spieren rondom haar vagina zich zo hevig aanspannen bij aanrakingen, of bijna aanrakingen, dat de gehele opening van de vagina zich afsluit en je soms niet eens meer een pink naar binnen krijgt, laat staan je penis. Vertrouwen hebben in je sekspartner is voor een vrouw dus zeer belangrijk. En dat vertrouwen begint al ver voor de daad. Vertrouwen ontstaat al sinds de allereerste kennismaking.

  • Hoe kijk je naar haar?
  • Hoe praat je met haar?
  • Wat voor gevoel geef je haar?
  • Kan ze zichzelf zijn bij jou?
  • Laat je haar lachen?
  • Luister je naar haar als ze je iets verteld?
  • Voelt zij zich veilig bij je?
  • Durft zij haar wensen en voorkeuren en grenzen uit te spreken bij jou?
  • Voelt ze zich sexy bij jou?

Intimiteit

Intimiteit is niet per definitie hetzelfde als liefde. Niet alle vrouwen hoeven verliefd te zijn om in staat te zijn zich vertrouwd te voelen, zich over te kunnen geven en te kunnen seksen met iemand. Maar je moet je wel prettig genoeg voelen bij de ander om naakt elkaars lichaam aan te raken en een intieme daad uit te voeren. De één vindt zoenen echt een onmisbare stap in het voorspel, terwijl de ander dat liever overslaat en liever energie steekt in het vingerwerk of orale seks. Maar geen enkele echte vrouw is thuis hetzelfde als de dames in je pornofilms… Je zult toch echt eerst wat moeten praten, zoenen, strelen, likken, knuffelen of iets dergelijks voordat je haar kunt penetreren. Probeer het uit maar praat er vooral ook over met haar.

Beleving

Misschien heb je ooit wel eens gehoord of gezien dat vrouwen de raarste dingen kunnen denken op de meest onmogelijke momenten. Het is echt geen grapje dat er soms hele boodschappenlijstjes worden opgesteld in het hoofd van je vriendin tijdens de seks. Als dat maar heel even gebeurd, is dat natuurlijk niet zo’n ramp. Maar je kunt je vast wel voorstellen dat het behoorlijk teleurstellend is als je vriendin werkelijk altijd haar to-do-lijstje afwerkt in haar hoofd in plaats van te kunnen genieten van wat jullie samen aan het doen zijn.

Ontspanning

Zorg dus dat je haar helpt ontspannen. Hoe meer ze ontspannen is, hoe minder druk haar hoofd en hoe meer ze dus op kan gaan in het moment. Sommige vrouwen hebben baat bij een glaasje wijn of een ander drankje. Want door de alcohol worden ze net wat losser en vrolijker. Maar een massage of een lekker warm bad of douche kan ook wonderen doen. En baden of douchen kan natuurlijk ook al spannend met zijn tweetjes.

Overgave

Maar als laatste en misschien wel meest belangrijke stap van de mentale stimulatie is zorgen dat je vriendin zich aan jou over kan geven. Zodra ze alle controle loslaat, haar gedachten loslaat en zich werkelijk nergens anders meer druk over maakt, komt er ruimte om echt te genieten met jou. Dus betover haar, ontroer haar, bemin haar en help haar om even helemaal weg te zweven naar een andere werkelijkheid… Naar een plek waar de tijd stilstaat en alleen jullie tweetjes bestaan.

Veel succes en vooral veel plezier samen!