Gspot Large

G-spot / gspot / g-plek / gplek vinden en stimuleren. Zorg voor een intens vrouwelijk orgasme!

Wat is de G-spot?

De G-spot is vernoemd naar een Duitse dokter genaamd Ernst Grafenberg. Hij beschreef de G-spot als een erotische zone die te vinden is aan de binnenkant van de vagina in de baan van de schede, welke opgezwollen raakt tijdens seksuele stimulatie.

De G-spot is dan ook niet echt een specifiek plekje in de vagina en het is ook geen gebied dat reageert op seksuele stimulatie. Er zijn verschillende theorien over wat de G-spot nu precies is en waarom het zo fijn aan voelt.

Voor sommige vrouwen kan stimulatie van de G-spot leiden tot diepe en intense orgasmen. Voor vrouwen die de stimulatie van de G-spot niet als prettig ervaren is de stimulatie van de G-spot geen fijn gevoel. Deze vrouwen zullen alleen het gevoel krijgen dat ze moeten urineren. Sommige vrouwen voelen zelf weinig tot niks van de stimulatie van de G-spot.

Het belangrijkste van de G-spot is dat jij en je partner elkaars lichaam volledig kunnen ontdekken en dat jullie op deze manier elk plekje ontdekken dat seksueel stimuleerbaar is. Het is dan ook van belang dat je tijdens je zoektocht naar de G-spot veel experimenteert, je kan nog wel eens achter een stuk meer handelingen komen die je partner helemaal geweldig vindt.Hoe vind je de g-spot? De eindeloze discussie over de G-spot gaat maar door en door. Is de G-spot belangrijk? Moet ik er over praten met mijn partner? Is de G-spot nuttig? Er zijn tot op heden nog weinig antwoorden gevonden op deze vragen.

Om deze reden zul je je eigen onderzoek moeten doen. Veel vrouwen vinden het fijn als je de G-spot stimuleert met je vingers. Andere vrouwen vinden het weer fijner met een seksspeeltje waar een kromming in zit. Probeer het eens uit bij je partner. Open staan voor deze seksuele uiting is erg belangrijk.

10-stappenplan: Zoektocht naar de G-spot

  1. Maak er geen sport van om de G-spot te vinden. Als je gefixeerd raakt op het vinden van de G-spot, of welk seksueel doel dan ook (meervoudige orgasmes, tegelijkertijd klaar komen) dan zal het hoogst waarschijnlijk niet gaan lukken. Het is namelijk zo dat het om de seks zelf gaat en niet om het doel dat je er mee bereikt. Zorg dus dat je alle passie in de seks stopt en niet alleen denkt aan het vinden van de G-spot.
  2. Zorg ervoor dat jij en je partner allebei opgewonden zijn. Voordat je begin aan de ontdekkingsreis naar de G-spot moeten jij en je partner eerst opgewonden zijn. Wanneer jullie allebei opgewonden zijn, dan zal de G-spot van de vrouw opzwellen. Pas wanneer dit is gebeurd is het mogelijk om de G-spot te stimuleren.
  3. Zorg dat jullie je allebei in een comfortabele omgeving bevinden en begin de zoektocht naar de G-spot. Zorg er voor dat jullie je allebei op jullie gemak voelen. De vrouw moet zichzelf helemaal op haar gemak voelen. Zorg er dus voor dat de vrouw met een fijn gevoel in een bed ligt en begin hierna langzaam met je wijsvinger haar vagina te verkennen.
  4. Voel rustig aan hoe de G-spot aanvoelt. De G-spot is vrij gemakkelijk te vinden. De structuur van de G-spot is anders dan de rest van de vagina. Als je een plekje in de vagina hebt gevonden waar de structuur wat anders is (ruw, als een spons) dan heb je de G-spot gevonden.
  5. Probeer wat verschillende bewegingen uit. Experimenteer met beweging en druk op de G-spot. Sommige vrouwen vinden het fijn als je flinke druk uitoefent op de G-spot en andere vrouwen vinden het fijner wanneer je snelle zachte bewegingen maakt. Dit verschilt per vrouwen en hier kan ik je dus ook niet mee helpen. Probeer van alles uit en probeer uit de reactie van je partner op te maken wat ze nu echt lekker vindt.
  6. Varieer in de bewegingen. Wissel af met de bewegingen die je uitoefent op de G-spot. Draai bijvoorbeeld eerst rondjes met je vinger over de G-spot en wrijf daarna alleen van links naar recht, van onder naar boven̢ je snapt het idee. Let heirbij goed op de reactie van de vrouw. Je kunt aan haar reactie vaak merken wat ze pretting vindt.
  7. Wissel de stimulatie van de G-spot af met stimulatie van de clitoris. Omdat vrouwen het geweldig vinden om gestimuleerd te worden aan de clitoris is het fijn om af te wisselen tussen stimulatie van de G-spot en stimulatie van de clitoris. Op deze manier maak je haar helemaal gek.
  8. (Voor de vrouw) Laat jezelf gaan. Het is belangrijk dat de vrouw zichzelf helemaal laat gaan. Ze moet alle remmen los gooien. Wanneer de stimulatie van de G-spot bijna leid tot een orgasme zal de vrouw een gevoel krijgen dat gelijk staat aan het gevoel dat ze krijgt wanneer ze moet urineren. Op dit punt haken veel vrouwen af. Dit is echt zonde want als de vrouw zich op dit moment laat gaan, zal het leiden tot een enorm intens orgasme wat soms gepaard gaat met vrouwelijke ejaculatie oftewel spuitend klaarkomen. Dit vinden veel vrouwen een gant moment, dus maak duidelijk aan de vrouw dat dit geen taboe voor je is.
  9. Probeer steeds opnieuw. Het is normaal dat je de G-spot de eerste keer niet kunt vinden, laat staan dat je haar tijdens de eerste stimulatie van de G-spot daadwerkelijk tot een orgasme zal leiden. Geef de moed niet op en probeer het opnieuw.
  10. Luister naar je partner. Luister ALTIJD naar wat je partner wil. Wanneer je partner zegt dat ze het niet wil dan moet je je daar bij neer leggen. Je kunt er wel rustig over praten en proberen uit te vinden waarom dat ze het niet wil.