Beffen Large

Beffen, clitoris likken, orale seks, bef technieken, hoe moet je lekker beffen?

Er wordt gezegd dat veel mannen een vrouw tot haar hoogtepunt kunnen laten komen door middel van sex. Echter zijn er weinig experts op het gebied van beffen. Vrouwen doen er bijna alles aan om aan een man te komen die ze aan talloze orgasmes kan bezorgen door enkel gebruik te maken van de tong. Sterker nog, voor veel vrouwen is beffen de enige manier waarop ze klaar kunnen komen. We hebben een lijstje gemaakt met de beste tips om te beffen. Als je dit lijstje volledig beheerst zul je een waar lustobject worden voor de dames. Als de verhalen rond gaan dat jij die persoon bent die vrouwen helemaal wild kan maken met je tong dan zit je gebeiteld.

Maar onthoud dat elke vrouw anders is. Sommige technieken werken beter op de ene vrouw dan op de andere vrouw. Oefen dus bij elke vrouw die je beft andere technieken uit en kijk hoe ze hierop reageert. Als je eenmaal haar favoriete techniek hebt gevonden dan kun je hier mee verder gaan.

Er bestaan geen vrouwen die precies hetzelfde zijn, alhoewel er wel veel dingen zijn die vrouwen over het algemeen wel fijn vinden. Het maakt niet uit of het de eerste keer is dat je een vrouw gaat beffen of dat je al veel ervaring hebt, volg het volgende stappenplan en je maakt elke vrouw helemaal wild.

Start Psychologisch

Begin bij elke seksuele activiteit altijd met het mentale gedeelte. Het is een understatement als je zegt dat vrouwelijke seksualiteit niet goed wordt begrepen door mannen. Veel vrouwen zijn erg zelfbewust over hoe ze ruiken, proeven en experimenteren met hun nieuwe partner. Vertel de vrouw bijvoorbeeld dat je er naar uit kijkt haar lekkere sappen te proeven. Zeg haar dat je de smaak lekker vindt en dat je er geil van wordt. Vertel haar dat je elk beetje vocht dat ze heeft gaat oplikken. Vertel haar dat je goed kan beffen en dat je niet kan wachten om het bij haar uit te proberen. Vertel haar deze dingen in de juiste context (ligt aan je partner hoe ze hier op reageert). Ze zal hier waarschijnlijk erg geil en nat van worden en het zal een heerlijk seksueel samenspel worden.

Zachtjes strelen

Wanneer de vrouw naakt is begin je eerst met het strelen van de binnenkant van haar dijen. Streel steeds weg van haar vagina, maar kom bij elke streling een klein stukje dichterbij. Verander nu de richting van de strelingen van de knien naar de vagina, dit kietelt haar misschien een beetje, maar ze zal er geweldig van genieten.

Kies de juiste positie

Positioneer jezelf zo dat je mond op een comfortabele manier bij haar clitoris in de buurt komt. Dit kan in een tal van posities, maar het is belangrijk dat jullie allebei comfortabel zijn. Je wilt natuurlijk niet vlak voor haar hoogtepunt moeten stoppen omdat de kramp in je nek schiet... Voor beginners is de beste positie om allebei gewoon te blijven liggen. Als je eenmaal in positie bent begin je met het kussen van haar buitenste schaamlippen en je plaagt haar een beetje door met je tong over haar lippen te bewegen.

Het eerste contact

Wanneer je de clitoris hebt bereikt beweeg je met het puntje van je tong naar de onderkant van de clitoris en je geeft er een zachte lik aan. De reden waarom je eerst zacht moet likken is omdat je nog niet weet hoe gevoelig haar clitoris op dat moment is. Probeer rustig rondjes om haar clit met je tong te draaien, hier zal ze enorm geil van worden. Blijf haar likken in het gebied om haar clitoris tot ze zo ver is om direct contact te maken met de tong. Voor sommige vrouwen kan dit al gelijk van het begin af aan, maar bij sommige vrouwen is de clitoris dan nog te gevoelig en zul je eerst het gebied rondom haar clit moeten verkennen. Probeer het uit!

Stimuleer haar clitoris

Meestal kun je de clitoris voelen opzwellen met bloed en harder worden. Dit is het teken dat je direct contact met haar clit kunt gaan hebben. Als je eenmaal bent begonnen met het stimuleren van haar clit moet je je mond er niet meer vanaf halen. Het is belangrijk dat je de clit constante aandacht geeft vanaf dit punt en dat je het gevoel niet laat verzwakken. Probeer tijdens het beffen verschillende technieken uit en kijk welke ze het fijnste vindt. Het is ook mogelijk om een middeltje te gebruiken om de clitoris nog gevoeliger te maken. FemaleGel is hier een voorbeeld van. Samen met de technieken die je hier hebt geleerd en deze gel kun je vrouwen tot ongekende hoogte laten komen.

Het orgasme

Veel vrouwen beginnen op dit punt zwaar adem te halen en te kreunen. Haar benen beginnen te trillen en ze zullen de vagina in je mond drukken. Dit soms om je tong op de juiste positie te krijgen, maar meestal omdat ze gewoon aan het genieten zijn. Het is tijd om het beffen goed af te sluiten. Begin nu nog harder te likken totdat ze op haar hoogtepunt komt. Je kunt ook proberen om aan haar clit te zuigen of haar te penetreren met je tong, vrouwen vinden dit geweldig. Uiteindelijk zal dit leiden tot het lekkerste orgasme wat ze ooit heeft meegemaakt.

Naspel

Ben heel voorzichtig bij zit punt. Wanneer de vrouw is klaargekomen is haar clitoris supergevoelig en je moet dan ook stoppen met het direct aanraken van de clit. Ga nu gewoon naast haar liggen en laat haar genieten van haar orgasme.

Slot

Vertel haar dat ze heerlijk smaakte en dat je niet kan geloven hoe lekker het was. Geloof mij, ze kan nu niet meer wachten om meer te krijgen!